NEXT GENERATION TECHNOLOGIES

Compania NEXT GENERATION TECHNOLOGIES S.R.L. (NGT), este unul din cei mai mari furnizori de stații de încărcare profesionale pentru vehicule electrice si plug-in hybrid din Romania.
Statiile de încărcare NGT sunt produse pe o linie de producție dedicată, de către unul din cei mai mari producători din lume, compania Bluesky Energy Technology.
Stațiile de încărcare produse de BlueSky au fost deja exportate în peste 60 de țări și regiuni din Europa, Asia, Africa și America de Sud.
Împreună cu partenerii noștri, am implementat toate standardele de calitate in conformitate cu cerințele europene in domeniu.

                                                           SUNTEM PREGATITI ASTĂZI SĂ VĂ OFERIM CELE MAI BUNE OFERTE PENTRU TOATE TIPURILE DE STATII DE ÎNCĂRCARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE SOLICITATE PRIN GHIDURILE DE FINANȚARE ALE PROIECTELOR FINANȚATE PRIN PNRR, AFM, FONDUL DE MODERNIZARE, SAU AGENȚII DE DEZVOLTARE REGIONALĂ.

       Va oferim cele mai simple si eficiente soluții de operare a stațiilor de încărcare, care va oferă un control complet al proceselor si parametrilor economici,cu un minim de efort. Pentru operarea stațiilor NGT nu aveți nevoie de niciun fel de personal dedicat, indiferent de numarul acestora.

Va oferim consultanță gratuită in vederea luării celor mai bune decizii in:

• Alegerea tipurilor de statii de încărcare;

• Stabilirea cerințelor tehnice minime care pot sa va asigure achiziționarea unor produse care sa răspundă nevoilor dumneavoastra;

• Alegerea procedurilor legale optime de achiziții publice pentru fiecare program de finanțare;

• Identificarea soluțiilor legale de externalizare a operării stațiilor.

Pentru orice detalii va rugam nu ezitați sa ne contactați.